Folk pevačica Zorica  Marković poznata je poslednjih godina kao veoma čest učesnik rijaliti programa pa interesovanje publike za njen ljubavni život ne jenjava. Zato je odjeknula vest da ima novog dečka i da glasine o njoj zapravo nisu istinite. Ona ne spada u žene koje vole mlađe muškarce

"Uopšte ne znam zašto o meni pričaju da volim mlađe", rekla je popularna Zoka u emisiji "Sceniranje", na TV Kurir. "Verovatno zato što se dosta družim s mlađima, ali oni vole da sa mnom pričaju i da mi se poveravaju. Jednostavno, energije nam se poklapaju." 

Pevačica je otkrila da je njen novi dečko "veoma fin gospodin" i da je policajac, samo što nije od onih koji nose uniformu. 

Međutim, iako je u ljubavi zadovoljna, ne planira venčanje. "Ja sam se dvaput udavala, treći brak mi ne treba", odlučna je folk zvezda. 

Njen prethodni brak sa Kemalom Omerhodžićem završio se tragično - prema pisanju medija, muž ju je zbog ljubomore brutalno pretukao. Premda joj je on bio menadžer i svuda išao s njom na putovanja i nastupe, njena popularnost i uspesi su, izgleda, izazvali patološku ljubomoru. Navodno je Zorica završila čak i u bolnici zbog teških povreda koje joj je naneo.

Sa prvim mužem, Bracom Zatezalom, Zorica je u dobrim odnosima a iz ova dva braka ima sinove Dejana i Iliju.

"Nisam poludela da budem sa mlađim muškarcima, ja imam odrasle sinove", rekla je Zorica. "Nekad kad me zovu ja se našalim, pa me pitaju - koliko je mlađi? A ja kažem 15, 20 godina. Naravno, sve je to šala", objasnila je.

Izvor: Lepa&Srećna