Samo što je potvrđena vest da su se reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar rastali, zvezda srpskog Jutjuba je otkrila tužnu porodičnu situaciju.

Naime, Vukov otac je teško bolestan i zbog toga se, kako kaže, "ceo njegov život ruši". Sa druge strane, reper kaže da su mediji "počeli da ga razvlače", jer je Olja novinarka a mnogi su počeli da staju "na stranu" svoje koleginice.

"Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao. Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan", napisao je Vuk Mob i dodao:

"Mediji su počeli da me razvlače kao krpu, jer je najlakše Vuka razapeti na krst, posebno zbog njihove koleginice, ali u ovom trenutku njihovi naslovi i priče me ne mogu povrediti, jer moja najveća rana i bol je na pola metra od mene".

Vuk Mob saopštenje
Instagram / iamvukmob 

Olivera je, da podsetimo, juče izdala saopštenje u kojem navodi da su se Vuk i ona razišli. Par je bio u vezi dve godine, a ovog proleća dobili su ćerku Teonu.

ATA / Antonio Ahel Samo par meseci posle rođenja ćerke Teone, Vuk Mob i verenica Olja su se rastali.

Izvor: Lepa&Srećna