Otkako je Milena Radulović hrabro istupila i priznala da je silovana sa 17 godina i to od strane uglednog reditelja Miroslava Mike Aleksića, čiju školu glume je pohađala, glumica je postala heroina. Njena snaga navela je i druge žene da ispričaju svoja teška iskustva, kako bi nastavile da žive svoj život bez osvrtanja.

Ona je to uspela, da dalje hrabro korača kroz život i gradi svoju karijeru paralelno u Srbiji i u Rusiji. Osim toga što niže uspehe na poslovnom planu, čini se da je spremna i za ozbiljan korak u svom privatnom životu. Naime, Milena je bila gošća na jednoj svadbi, a na njenu veliku radost bidermajer je pao pravo u njene ruke.

udaje se milena radulovic
Instagram/MilenaRadulovic 

 "Bidermajer je moj, šta da vam kažem prijatelji",  napisala je glumica i odmah podgrejala sumnje da je spremna da kaže da svom izabraniku. Objave njene drugarice sa kojom je uživala na svabi dodatno je uzburkala javnost.

"Ona je sledeća", napisala je kratko.

udaje se milena radulovic
Instagram/MilenaRadulovic 

Glumica je već više od godinu dana u vezi sa ruskim producentom Sergejem Torčilinom, a sudeći prema njenim poslednjim objavama na "Instagramu" veza je više nego ozbiljna.

Pre veze sa Sergejem, Milena je pet godina bila u vezi s glumcem Radovanom Vujovićem, ali su ljubav okončali u tišini i bez izjava za medije. Nakon raskida su ostali prijatelji, a Radovan ju je podržao nakon što je Aleksića prijavila za silovanje.

"Naravno da je to sve za mene bilo, i dalje jeste, i šokantno i potresno i bolno. Pošto sam sa Milenom bio u vezi preko četiri godine i pošto je jako dobro poznajem kao čoveka ni jednog trenutka nisam imao dilemu koga da podržim",  rekao je Radulović u emisiji "Među nama" i dodao:

"To što su uradili Milena i te devojke, ispred kojih je ona stala, je apsolutno herojski čin. Z sve to je potrebna hrabrost koju retko ko od nas ima, ako ćemo da budemo iskreni. Milena jeste neustrašiva. Ona je hrabra jedna žena, istrajna. Vest je bila šok zato što je sadržaja takvog kakvog jeste. Ali taj njen potez za mene uopšte nije bio iznenađenje. Jer znam ko je ona, znam na šta je sve sposobna".  rekao je glumac tada,

 Izvor: Lepa&Srećna