Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILENA RADULOVIĆ OTVORILA DUŠU ZA VELIKI RUSKI MAGAZIN: "Dokazaćemo silovanja i druga dela Mike Aleksića, znamo i kako"

U ispovesti za rusko izdanje "Tatlera", Milena otkriva kakav se proces odvijao u, kako je rekla, najfinijoj elitnoj dečjoj školi dramskih umetnosti.

  Izvor: Instagram / mileena_radulovic

"Od jedanaeste do osamnaeste godine života pohađala sam školu glume Miroslava Mike Aleksića u Beogradu", priča u svojoj ispovesti za rusko izdanje prestižnog magazina Tatler srpska glumica Milena Radulović. "A onda me je profesor i vlasnik te škole, u poslednjog godini silovao... "

Možda će vas zanimati

Naša mlada glumica najavljena je u ovom značajnom magazinu kao prava heroina nacije, kao simbol borbe protiv seksualnog nasilja u Srbiji. 

"Dok se nisu pojavile sledeće devojke, bila sam sigurna da je ovo samo moja priča, mislila sam da sam tako sama", kaže ona.

"Stidela sam se sebe. Mrzela sam sebe tokom ovog perioda. Bio je manipulator koji je odnose sa svojim učenicima gradio iz pozicije oca, neospornog autoriteta. Pre dve godine pojavila se devojčica rođena 2000. godine - bila je u veoma lošem stanju. Za mene je ona postala motivacija da zaustavim sve ovo. Ali bila sam zarobljena - nisam uspela da nateram druge devojke da ispričaju o svemu tome. Oni, uključujući i mene, nisu verovali u sud, u birokratiju, mislili su da će sve ovo potrajati mnogo godina. Pored toga, bilo nas je sramota i nismo mogli roditeljima da kažemo šta se dogodilo."

"Uloga svih ovih devojčica je veoma važna. Kako dokazati priču koja se dogodila pre osam, šest, pet godina?

Dokazivo je samo ako čovek nastavi svoja dela i izvrši ih prema jednoj metodi. A kada smo započeli istragu sa policijom, ispostavilo se da ima i drugih žrtava - starijih od nas.

Imao je čitav sistem koji je još uvek radio (njegova poslednja žrtva rođena je 2004. godine). I tek na kraju suđenja moći ćemo da shvatimo koliko je sve to trajalo i otkrijemo približni broj žrtava.

Naravno, neće svi ići u policiju. Nećemo dobiti ni sliku, već samo crtež ovog monstruoznog procesa, koji je ovaj čovek spakovao u najfiniju elitnu dečju školu dramskih umetnosti. Radeći 40 godina!", opisala je Milena.

Pročitajte i ovo

Izvor: Tatler.ru

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije