Danijela Štajnfeld na vrhuncu karijere otišla je u Ameriku, a nekoliko godina kasnije otkrila je, kao autorka i učesnica dokumentarnog filma, zašto je donela odluku da napusti Srbiju. Ona je tada navela da je silovao moćnik iz filmske industrije, a pre nekoliko dana je Višem javnom tužilaštvu rekla da je u pitanju glumac Branislav Lečić.

Glumac je najpre odgovorio da ne želi da komentariše optužbe, a potom u saopštenju istakao da je to gnusna laž. Danijeli Štajnfeld su podršku pružili mnogi, a među prvima koleginica Milena Radulović, koja je prošla kroz sličnu situaciju.

milena radulovic danijela stajnfeld
Instagram/ Milena Radulovic 

Ona je silovanje doživela sa 17 godina u školi glume Miroslava Mike Aleksića, a istupanjem u javnost želela je da zaštiti druge polaznice ove škole. Milena je istakla da je okidač da prijavi Aleksića bila jedna maloletna devojka, koju nije poznavala ranije.

"To je svakog dana tempirana bomba, kada znaš da je taj čovek na slobodi i šta tamo može da se desi. U trenutku kada on sigurno pikira još šest devojčica koje se spremaju za FDU, a nije isključeno i ove koje ne, jer bilo je i takvih slučajeva, smatrale smo da, ako dozvolimo da se nastavi, da ćemo doslovno biti saučesnici u zločinu... Jednostavno smo se dogovorile da je vreme Sa ovom svešću mislim da nijedna od nas nije mogla da nastavi sa svojim divnim životom i uspešnom karijerom dok se to nekom novom detetu dešava, rekla je u intervju za "Nedeljnik"  a sada pružila podršku Danijeli i poručila joj da u ovoj borbi nije sama.

 Izvor: Lepa&Srećna