Sin Snežane Đurišić - Marko Gvozdenović poznat je po problematičnoj prošlosti. Zbog skandala vezanih za krađe zbog kockarskih dugova i ležanja u zatvoru, pevačica je puno patila.

Međutim po izlasku iz zatvora, pre nekoliko meseci, Marko je odlučio da započne nov život i postane plemenit, radan i poslušan mlad čovek. 

"Svaki čovek pogreši, pa tako i ja. Međutim, hvala bogu, imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji radim. Pošteno zarađujem za život i porodicu. Iako sam mnogo grešio, majka je uvek bila uz mene. I sada me podržava, priča mi, savetuje i njoj sam najviše dužan za sve. Greške su tu da se isprave i nadam se da više nikad neću biti u situaciji u kojoj sam bio. Važno je ići pravim putem. Život je jedan, nema reprizu, ja sam naučio mnogo na svojim grešakama i sada idemo napred - rekao je Marko za "Kurir".

Sada radi u jednom restoranu na Belim vodama, u neposrednoj blizini stana pevačice Lepe Lukić. Kako ona ne napušta kuću, kad god su joj potrebne namirnice, ona šalje spisak Snežani Đurišić koja ga prosleđuje sinu kako bi ih nabavio i dostavio maminoj koleginici.

"On dođe, donese mi, pita da li mi treba još nešto. Živi smo ljudi, ako je pre bio loš, ne mora da znači da će opet biti. Svi imamo drugu šansu u životu. Snežana je takva žena da ja nemam reči. Zaslužuje da budu srećni, da funckionišu kao majka i sin, jer znam koliko je osetljiva kad je on u pitanju. Znam koliko se davala i mučila da ga izvuče iz cele situacije i da reši sve probleme" izjavila je Lepa za "Vip Svet" , dok je za "Star" poručila:

"Snežanin sin je tu za mene. Znala sam da je ona veliki čovek, ali me je posebno raznežila što se setila baš mene. Plakala sam sat vremena koliko me je dirnula. Kaže mi da zovem nju šta god da mi treba. Sin njen Marko mi je doneo hranu za mačku, baš su me dirnuli."

Izvor: Lepa&Srećna