Ceca Ražnatović danas puni 48 godina, a ceo dan joj prijatelji i kolege čestitaju na Instagramu. Mnogi su joj poželeli samo dobro zdravlje pošto sve ostalo već sve ima - zdravu i srećnu porodicu, uspešnu karijeru ali i sreću u ljubavi.

Pevačica je odlučila da veliku proslavu upriliči u svom domu u Ljutice Bogdana, koji je za ovu priliku posebno dekorisan. Ulaz u luksuznu vilu ukrašen je balonima i zvanice polako pristižu, a na slavlje su među prvima stigli Anastasija i njen dečko Đorđe, kao i muzičari koji će večeras zabavljati goste. 

Ceca Ražnatović danas puni 48. godina,a među prvima je na gala slavlje stigla njena ćerka Anastasija.
Nemanja Nikolić Ceca Ražnatović danas puni 48. godina,a među prvima je na gala slavlje stigla njena ćerka Anastasija.


Cecina naslednica je u porodični dom stigla obučena u ležernu letnju kombinaciju - lepršavu suknjicu od čipke i jednostavnu zelenu majicu, a još uvek nije otkrila kakvu glamuroznu toaletu će nositi na samoj proslavi majčinog rođendana. Kosu je ukrasila loknama, a osmeh s lica nije skidala.

Na proslavu je stigla i Cecina kuma Viki Miljković sa suprugom Tašketom, zatim i Saša Matić sa suprugom, Žika Jakšić, Marijana Mateus i brojne druge poznate ličnosti.

Na proslavu Cecinog rođendana stigla je i njena kuma, pevačica Viki Miljković, sa suprugom Tašketom.
Nemanja Nikolić Na proslavu Cecinog rođendana stigla je i njena kuma, pevačica Viki Miljković, sa suprugom Tašketom.

ceca raznatovic slavi 48  rodjendan
Nemanja Nikolić 

 Ceca je za proslavu svog rođendana zablistala u zelenoj haljini koja je istakla njenu savršenu liniju.

U porodici Ražnatović protekli mesec je bio u znaku velikih slavlja. Anastasija je 25. maja proslavila rođendan, a najmlađi Ražnatović, Cecin unuk Željko, napunio je jednu godinu 3. juna.

 Izvor: Lepa&Srećna