Da je olakšavajuća okolonost za decu da se profesionalno ostvare u istim vodama kao roditelji, jeste istina. Međutim, to se ne čini uvek kao najlakši put.

Anastasija Ražnatović vokalne sposobnosti nasledila je od majke, folk dive Cece Ražnatović, koja je uvek tu da je posavetuje kada zatreba. Kada je Anastasija snimala, Ceca je bila nemilosrdna, pa je vraćala u studio koliko god je to bilo potrebno da bi pesma bila savšeno otpevana.

"Vrlo dobro znam kako je to kada uđeš u studio i kada te neko konstantno vraća i kaže: ‘Ovako, ovako, nije dobro, ponovo‘. I znam koliko to nervira, nemoj da se istresaš na meni, ja to radim za tvoje dobro", prepričala je u emisiji "Popodne sa Stevanom" Anastasija majčine reči koje joj je uputila, a onda je shvatila da je jedino rešenje da popusti majci.

"I onda kad smo ušli i kada me je vratila jedno 150 puta, mislim da sam htela da isčupam kosu s glave. Ali sam se setila toga da ne bi trebalo da se nerviram i samo sam popustila i izdržala do kraja to maltretiranje", dodala je Anastasija kroz smeh.

Izvor: Lepa&Srećna