Jedna od najomiljenijih tekstopisaca Marina Tucaković, već par godina vodi borbu sa opakom bolešću. 2018. godine dijagnostikovan joj je rak dojke i od tada Marina pokazuje lavovsku snagu da izađe kao pobednik.

Nakon bure koja se digla u javnosti kada je pre par dana njen sin objavio sliku sa Zlatibora, gde se vidi drastičan gubitak kilograma i neprepoznatljiva Marina, ona je odlučila da postavi još jednu sliku na svom Instagram profilu.

Sređena, našminkana i sa stavom na slici, Marina je pokazala koliki je borac i potvrdila svoje navode da će sve biti okej. "Kad hoću, izgledam odlično" - napisala je u opisu fotografije.

Podsetimo, njen suprug Aleksandar Radulović Futa otkrio je detalje njenog zdravstvenog stanja.

"Šta da vam kažem... Cela ova situacija oko virusa još više utiče na njeno stanje. Sve vreme je zatvorena u kući, slabo se kreće jer ne sme. A sve to dovodi do depresivnog stanja. Marina je sada krenula sa šestim ciklusom hemioterapija" - ispričao je kompozitor.

"Normalno je da joj je loše. Po ceo dan spava, ne ustaje iz kreveta. Umorna je i smlaćena. Ali neka je, nek se odmara. Ja je ne diram. Spremam sve što treba, donosim joj hranu, a njeno je samo da se odmara i da se ne izlaže stresu. Marina je trenutno u takvoj fazi, nema snage da priča, pa se nikome ne javlja na telefon" - rekao je on za "Star", a prenose mediji.

Izvor: Lepa&Srećna