Iako se u početku činilo da će žena koju mnogi nazivaju majkom estrade relativno brzo pobediti bolest, ona joj je potpuno promenila život. Marina je prvobitno odlagala odluku da ode na pregled, ali kada se upustila u okršaj s ovim surovim protivnikom, rešila je da se bori i da pobedi.

Optimizam je nije napustio, a to što je u poslednje vreme uspela da se ugoji poneki kilogram ide u prilog činjenici da se njeno zdravstveno stanje poboljšava.

 "U poslednje vreme sam nabacila nekoliko kilograma. Dobro se osećam i nadam se da će pregledi da pokažu da sve ide nabolje. Znate vi mene, ne odustajem i borim se. Od terapija sam svašta uzimala do sada. Nešto mi je pomagalo, nešto nije. Verujem da svaki organizam drugačije reaguje na lekove i to je normalno. Slušala sam o raznim čudesnim izlečenjima, a ja nažalost nisam nešto preterano disciplinovana, pa su me te priče nekako smarale - rekla je Tucakovićeva za "Svet" kojoj su porodica i prijatelji najveća podrška.

"Kad god klonem najbliži su ti koji mi vraćaju snagu. Porodica i prijatelji mi nikada ne daju da pokleknem. U poslednje vreme se ne osećam baš fenomenalno jer je hemioterapija bila baš jaka. Ipak, kažu da što je hemoterapija jača, to je rezultat bolji", zaključila je Marina.

Izvor: Lepa&Srećna