Pevačica Mina Kostić je imala jedno veliko prijateljstvo na estradi, a to je sa pevačem Džejom Ramadanovskim. Bili su veoma povezani, družili su se, a njihov odnos se može opisati više rodbinskim nego prijateljskim.

Snimili su i jedan veliki hit pod nazivom "Slavija", koji je veoma popularan i dan danas. 2019. su snimili još jednu legendarnu pesmu "Nema dalje", a obe su naišle na velike simpatije publike. Kada se spoje dve pevačke legende, hit je neizostavan.

Ipak, situacija koja je potresla Srbiju jeste smrt legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo 6. decembra 2020. godine. Na današnji dan mu porodica daje pola godine od smrti, a pevačica je sa setom u glasu progovorila koliko joj je teško zbog toga.

"Šest dugih meseci, ali meni je brzo prošlo. Svaki dan pričam o njemu, setim ga se. On je za mene živ i dalje, izgubili smo velikog pevača i čoveka", rekla je Mina i dodala: "Ja se nadam da će njegova ćerka početi da peva i da će nastaviti tamo gde je Džej stao. Što se tiče knjige i filma ne znam ništa, ali znam da ću učestvovati u tome. On je to zaslužio, on je naš Majkl Džekson".

Potom je otkrila da je sa porodicom pevačke legende i dalje u kontaktu, nije ni čudo jer su bili veoma povezani.

"U kontaktu sam sa njegovom porodicom, svima je teškom. Život mora da ide dalje", rekla je Mina pa zapevala "Nedelju" sa suzama u očima.

Mina Kostić je otkrila detalj koji javnost nije znala, a tiče se pokojnog pevača.

"Nije imao želju koja mu se nije ispunila, živeo je trista na sat. Bio je jako srećan sa decom i bio je zadovoljan i srećan čovek", zaključila je Mina Kostić u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Izvor: Lepa&Srećna