Danas je u 57. godini preminula legenda narodne muzike, najpoznatiji Dorćolac i tvorac brojnih hitova Džej Ramadanovski. Pozlilo mu je iznenada i u pevačev stan je došla Hitna pomoć koja je pokušala da ga reanimira. Pevač je iza sebe ostavio pregršt hitova po kojima će ga publika večno pamtiti, a do poslednjeg dana svog života bio je prisutan i aktivan u javnom svetu.

Pored svojih pesama, Džej je često govorio o svojoj bivšoj supruzi Nadi sa kojom ima dve ćerke - Anu i Mariju. Da je bila ljubav njegovog života, dokazuje i tetovaža njenog imena na svojoj ruci, a često je u medijima isticao kako joj je zahvalan što ga je trpela u najgorim životnim izdanjima.

Nada se nikada nije javno eksponirala, a svima je na osnovu najemotivnijih folkerovih pesama jasno kakva je to ljubav bila.

Jednu od Nadinih retkih fotografija objavila je njena ćerka Marija kada joj je na Instagramu čestitala rođendan. Pogledajte kako ona izgleda.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

 Izvor: Novosti