Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl ovih dana ima prenatrpan raspored pa je nakon posete londonskom univerzitetu u pratnji supruga princa Harija posetila pozorište u Bristolu.

Usprkos snegu, mnogi su došli da vide omiljeni par s kraljevskog dvora koji će ovog aprila prvi put postati roditelji. Princ Hari i Megan posetili su legendarno pozorište Old Vik osnovano još u 18. veku koje je u fazi obnavljanja.

Uvek tip top skockana, Megan se ovoga puta umesto salonki s vrtoglavom petom, odlučila za nešto primerenije vremenskim uslovima: čizme "Marina" od maslinastozelene brušene kože s potpisom Sare Flint.

Ostatak stajlinga činio je moćni retro kaput iz prestižne vintidž prodavnice Vilijam Vintidž u kojoj često kupuje i Meganina dobra prijateljica Amal Kluni od koje je, sudeći po svemu, dobila vrlo korisne modne savete.

Ispod ovog prelepog kaputa koji izaziva žudnju zaljubljenica u modu, Megan je nosila lepršavu haljinu s potpisom Oskara de la Rente koju je budući da je napravljena od tanje tkanine iskombinovala s hulahopkama i čizmama - baš kako to rade poznate trendseterke.

Megan zna kolika je moć modnih detalja pa je ovaj zimski stajling upotpunila minijaturnom torbicom od brušene kože u istoj nijansi zelene kao i čizme, a istu je nosila na krštenju princa Luisa.

Za razliku od prethodnih pojavljivanja kad je nosila različite varijante omiljenih punđi, Amerikanka je za ovu priliku nosila raspuštenu kosu u blagim talasima.

Vojvoda od Saseksa na kog je supruga uticala i po pitanju modnog stila, izgledao je bez greške u sivom kaputu klasičnog kroja od tvida i sivim pantalonama.

Par se posebno raznežio videvši mališane koji su im mahali, a Megan je okupljenima poručila kako svi obavezno moraju da odu na čaj kako bi se ugrejali.

Izvor: T Portal