Poznata turska glumica Šukran Ovali (33), koju su naši gledaoci upoznali kao psihijatra Ajše u seriji “Paramparčad”, i njen suprug, fudbalska zvezda Džaner Erkin (30) dobili su kćerkicu kojoj su dali ime Mihran Eli, piše Lepa & Srećna. Šukran se porodila 20. avgusta 2018. godine a već istog dana na Instagramu našle su fotografije presrećnih roditelja i bebe.

PROČITAJTE JOŠ: FARUK IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA DOŽIVEO VELIKU NESREĆU: turski glumac Ozdžan Deniz bio je presrećan zbog rođenja sina, a onda je dobio tužne vesti (FOTO)

Ovaj poznatipar venčao se 2. januara 2017. u Rimu. Skromnoj ceremoniji prisustvovalo je desetak prijatelja i članova porodice, ali je vest o venčanju imala veliki odjek u Turskoj. I to više zbog reakcije Džanerove bivše supruge Asene koja je, prema tabloidima, doživela nervni slom i završila u bolnici. Asena i Džaner razveli su se u januaru 2016. godine nakon šest godina braka u kome su dobili sinčića, danas sedmogodišnjeg Činara.

Kliknite OVDE da pročitate zašto svi brinu za Ajšinu bebu i da vidite slike sa bebom!

PageBreak

Iako je u početku izgledalo da je reč o sporazumnom razvodu i da će bivši supružnici ostati u dobrim odnosima zarad svog deteta, stvari su se vrlo brzo promenile. Džaner je, naime, pokrenuo tužbu za starateljstvo nad sinom, tvrdeći da ga je Asena prevarila i da mu ne dozvoljava da viđa dete, te da je ona psihički nelabilna i kao takva nepogodna da odgaja dečaka. 

PROČITAJTE JOŠ: NIHAN IZ SERIJE BESKRAJNA LJUBAV PUNO ZARAĐUJE, A ŠOKIRAĆETE SE KAD VIDITE GDE LETUJE: pogledajte romantične slike turske glumice Neslihan Atagul sa suprugom (FOTO)

Asena je uzvratila paljbom da Džaneru nije stalo do Činara i da starateljstvo traži samo da joj ne bi plaćao alimentaciju. Optužbe su bile toliko ružne i teške da je sudija prekinuo suđenje uz komentar: “Neka Bog čuva Činara od takvih roditelja!” No, to nije zaustavilo rat, suđenje za starateljstvo i dalje traje. Tako je i dolazak malene Mihran na neki način ostao u senci tih ružnih događaja. A fanovi njene mame iskreno se nadaju da će ona imati srećno detinjstvo uz mamu i tatu i da neće rasti otuđena od svog polubrata Činara.

Kliknite OVDE da vidite još slika!

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

A post shared by @kizimsiask on Aug 22, 2018 at 12:04am PDT

PageBreak

Kliknite OVDE da vidite još slika!

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna