Jelena Karleuša već godinama izaziva interesovanje javnosti i medija zbog toga što ne preza da kaže svoje mišljenje onda i kada mnogi zaziru, ali i zbog modnog ukusa koji je originalan i u korak sa svetskim trendovima.

Zato se na naslovnicama domaćih listova našla nebrojeno puno puta. Ipak, sada je privukla pažnju Austrijanaca koji su se je stavili na naslovnu stranu tamnošnjih novina. Jelena se juče vakcinisala na novom punktu u TC Ušće, a jedna njena fotografija postala je pravi hit.

 Vest da je izašla i u austrijskim medijima Jelena je podelila na svom "Instagramu", uz komentar:

"Fotografija godine. Globalno je postala viralna", napisala je pevačica.

Jelenina odluka da se vakciniše izazvala je mnogo pažnje i iznenadila je one koji su smatrali da je pevačica protivnik vakcina. Međutim ona je prilikom gostovanja na TV Prva to oštro demantovala.

"U našoj sredini, ja sam odmah proglašena antivakserkom. Ja sam svoju decu vakcinisala. Tražila sam da ne bude obavezno zbog svog ličnog problema, koji sam imala s jednim detetom. Jedna od kćerki je imala burnu reakciju, smetnju u govoru... Rešili smo, ali sam ja reagovala kao majka. Samo sam htela da ne bude obavezno pre nego što dete napuni određeni broj godina", rekla je Jelena.

  Izvor: Lepa&Srećna