Za Seku Aleksić majčinstvo je najveći životni dar u kom uživa u svakom trenutku. Ona i suprug Veljko Piljikić sedam godina čekali su da se ostvare u roditeljskoj ulozi, a sin Jakov je došao u pravom trenutku. Mnogobrojna porodica oduvek je bila njen san, a sin Jovan bio je sledeći deo njihovog porodičnog mozaika. Seka je jednom prilikom otkrila da bi volela da sa suprugom Veljkom ima petoro dece, a sinovi su njen najveći ponos.

"Daće bog da nas bude još više. Što je više dece to je kuća srećnija. Nadam se, uz veru u boga, da će Jakov i Jovan dobiti još braće ili sestara", rekla je Seka kojoj nije važno da li će sledeći član porodice biti devojčica ili ponovo dečak.

Pevačica je otkrila koliko je majčinstvo promenilo i kako sada pokraj sebe ima samo istinske prijatelje.

 "Ja sam i pre dece praštala ljudima. Ne želim da živim u lošim i ružnim osećanjima. Svima oprostim ali blizu sebe uvek držim ljude koji su mi istinski prijatelji, koji vole mene i moju porodicu i obrnuto", rekla je pevačica za Blic koja je pokraj supruga Veljka iskusila istinsku sreću.

"Kako godine prolaze, sve više shvatam koliko sam sazrela pored Veljka i koliko ništa u mom životu ne bi bilo isto da on nije naišao. Pravi stub porodice i podrška. Teško je baš Veljka tako lako izbaciti iz takta. On je tačan, pravičan i voli uvek red da se zna..pa eto, možda nekad kad skrenem sa puta, naljuti se i vrati me u pravac", bila je iskrena Seka.

 Izvor: Lepa&Srećna