Pre Lepe Brene, Boba Živojinović je bio u braku sa Zoricom Nakić, s kojom je dobio sina Filipa. Nekadašnji teniser retko priča o privatnom životu, a o prvoj supruzi, s kojom je ostao u dobrim odnosima i nakon razvoda, do sada javno nije govorio.

"Kada sam počinjao nismo imali teniske turnire, morao si da putuješ negde, a za to su bili potrebna neka sredstva. Sa 18 godina sam bio prvak Evrope - amater, osvojili smo zlatnu medalju u miksu i u oktobru sam dobio nagradu grada Beograda. Bio sam među 10 najpoznatijih sportista u bivšoj Jugoslaviji. Sa svojih 19, 20 sam se malo izgubio, nisam imao nekoga ko je mogao da me uzme za ruku i kaže 'sad ti ideš i radiš ovo'. Mama je htela da završim školu, vodila se onom ‘od sporta nema hleba‘, te dve godine sam lutao", rekao je Boba i dodao:

"Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog fiću i auto nije hteo da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi 'neće ovo više biti moj život' i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tada su krenuli moji uspesi u karijeri", rekao je Boba emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" i otkrio da njegov otac nije dočekao da upozna unuka.

"Imao sam 21. godinu kada se Filip rodio. Zorica je saznala da je u drugom stanju kada je moj tata preminuo. Moji su bili presrećni, ponavljali su 'Mali Boba, mali Boba' i tako se sve desilo", rekao je Živojinović.

Brena i Boba su u braku 31 godinu, a njihove zajedničke fotorgafije pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / lepabrenaa Boba proslavio 59. rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna