Događaj koji je definitivno obeležio prošlu godinu, ali se i dalje neprestano priča o njemu je razvod nekadašnjeg najlepšeg holivudskog para - Breda Pita i Anđeline Džoli.

PROČITAJTE JOŠ: MELANIJA TRAMP IMA MANTIL KOJI ŽELI SVAKA ŽENA U ORMANU: evo kako izgleda jesenji stil Prve dame Amerike (FOTO)

Međutim, moramo da primetimo da razvod na njih i nije tako loše uticao jer oboje izgledaju bolje nego ikad. Anđelina je ponovo vratila svoj stari holivudski sjaj i sve češće je viđamo na crvenom tepihu i naslovnicama poznatih magazina, dok je Bred u formi i, kako pišu strani mediji, ponovo se zaljubio.

PROČITAJTE JOŠ: Anđelina Džoli obolela od facijalne paralize: evo koja terapija joj je pomogla

Kako su ga mediji u poslednjih par meseci povezivali sa koleginicama Sijenom Miler i Kejt Hadson, srce čuvenog zavodnika je izgleda osvojila mlada glumica Ela Purnel koja ima samo 21 godinu.

Ali godine ovde nisu toliki problem koliko je činjenica da je britanska glumica Anđelinina mala kopija. Krupne oči, puna usta, tamna kosa... Ela neodoljivo podseća na Anđelinu iz mlađih dana i upravo je Bred nju izabrao da glumi u njegovoj novoj seriji "Svitbiter".

Izvor: Cosmopolitan