Ljubavna priča nekadašnje manekenke i članice grupe "Models" Sandre Nikolić i njenog supruga, ruskog oligarha Andreja Meljničenka, počela je 2003. na Azurnoj obali.

O njihovom upoznavanju i samoj vezi mogle su se čuti i pročitati razne priče, a kako nijedna nije zvanično potvrđena, za javnost je ostalo nepoznato kako je lepa Beograđanka postala supruga "onog koji može da ima svaku koju poželi".

Andrej i Aleksandra imaju jedan od najskladnijih brakova među ruskom elitom. Imaju dvoje dece, ćerku Taru koju su dobili nakon sedam godina braka, i sina Adrijana, rođenog u aprilu 2017. godine.

Otkako se udala za ruskog biznismena 2005. godine, njen život je obavijen velom tajne. Retko se mogu videti njene fotografije, a detalje o privatnom životu je nemoguće saznati. Ipak nedavno je na društvenim mrežama osvanula fotografija s njihovog venčanja.

Aleksandra i Andrej su se večali 3. septembra 2005. godine, a svečanost je organizovano na Azurnoj obali. Sandra je vodila računa o svakom detalju pa je oko priprema za svadbu smršala toliko da joj je venčanica Vere Vang bila velika. Na svadbi su pevali Vitni Hjuston, otac i sin Iglesijas i Kristine Agilere a publiku je zabavljalo 200 cirkuskih artista.

Venčanje Sandre i Andreja Meljničenka i dan danas važi za jedno od najskupljih venčanja svih vremena.

Izvor: Lepa&Srećna