Burak Ozčivit je poznat kao izuzetno zgodan glumac, ali i vrlo romantičan i pažljiv muž lepoj Fahrije Evdžen, piše Lepa & Srećna.

Tako je ovih dana tema svih tabloida u Turskoj potraga u koju se dao pre nekoliko dana kad su se njegovoj trudnoj supruzi prijele erike!

Kao što se zna, po nekom nepisanom zakonu trudnice ne priznaju prirodni poredak sazrevanja voća i povrća, jer im se obično strašno jede baš ono čija je sezona prošla.

Doduše, danas se u supermarketima može naći voće i povrće i kad mu vreme u toj klimatskoj zoni nije, ali izgleda da takav slučaj nije sa erikama, u šta se ovih dana uverio i harizmatični Bali-beg.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye&Burak Özçivit (@evcenist42) on

Erike su, inače, vrsta turske šljive koja se gaji u istočnoj i južnoj Anadoliji, a sazreva od avgusta do kraja oktobra. Dakle, u decembru se teško može naći.

Ali Fahrijina želja Buraku je zapovest, pa je krenuo da obilazi megamarkete i prodavnice voća po petnaestomilionskom Istanbulu. Tabloidi tvrde da je potraga trajala nekoliko sati, ali ih je na kraju našao! 

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Özçivit &Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) on

Lepi Bali-beg prosto sija od sreće i ništa mu nije teško da uradi za svoju dragu i nerođenog sinčića kome su već izabrali ime ali ne žele da ga otkriju novinarima.

Pa kad su se na Fahrijinom novom džipu, koji je ovih dana dobila od muža na dar, pojavile tablice s natpisom Kar (sneg), svi su zaključili da je to ime koje su odabrali za svog prvenca.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Özçivit &Burak Özçivit (@fbozcivit.ar) on

Budući roditelji su ovih dana zasuti ponudama iz arapskih zemalja da za milion dolara prodaju prve fotografije svoje bebe kad se rodi. Ali oni, tvrde mediji, ne prihvataju takve predloge, baš kao što su odbili slične ponude i kada je njihovo venčanje bilo u pitanju.

OVA LEPOTICA JE ODBILA ČUVENOG BALI-BEGA: pogledajte kako izgleda bivša mis Turske koja je ostala ravnodušna na šarm Buraka Ozčivita (FOTO)

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna