Ivona Pantelić nosi epitet jedne od naših najlepših voditeljki. I zaista, poznato lice RTS-a, godinama to potvrđuje. A tu lepotu je prenela i na svoju ćerku Mašu

Naime, voditeljka je na svom Instagram profilu objavila sliku sa ćerkom, kojom je oduševila svoje pratioce. Komplimenti su se samo nizali: "Kao sestre", "Božanstvene dame", "Lepotice dve", "Ista majka", te su se u jednom svi složili - Maša je lepotica poput svoje majke, a jedino po čemu se razlikuju je boja kose! 

Ivona se pre dve godine izborila sa dijagnostikovanim kancerom dojke. Svoju priču je javno podelila kako bi osvestila što veći broj žena.

- Koliki je značaj prevencije, odlazaka na redovne medicinske preglede, shvatila sam na ličnom iskustvu, i to tek kad sam se suočila sa opakom bolešću. Kad su čuli da sam obolela, neki ljudi su mi govorili “baš mi je žao” ili “strašno”. O tugaljivim, spuštenim pogledima da ne govorim. Čim ste bolesni od karcinoma, kao da ste otpisani, kao da za vas više nema spasa. To je zastrašujući način razmišljanja. Kancer je opasna bolest, ali ako se otkrije na vreme, kao što je to bio slučaj kod mene, velike su šanse za izlečenje - ispričala je jednom prilikom voditeljka.

Izvor: Lepa&Srećna