Majka Mirjane Karanović, Radmila, proslavila je 89. rođendan, a glumica joj je upriličila malu proslavu. Slavljenica je, kako to i dolikuje, oduvala svećice na torti, a onda i otkrila svoju rođendansku želju.

"Želja mi je da se udaš i da snimate filmove, da me gledate i baba da vas sluša", rekla je slavljenica, koja je potom oduvala svećice. Mirjaninoj majci su svi njeni prijatelji na društvenim mrežama poželeli dobro zdravlje, a za staričinu želju da joj se ćerka uda, glumica je prokomentarisala: “Još se nada”.

Glumica Mirjana Karanović uvek govori bez zadrške, pa i o svojim životnim izborima, Tako je i istakla da je kao mlada bila uverena da će imati decu, supruga i porodicu, ali da se to nije ostvarilo.

"Doživela sam ogromne ljubavi i s tim muškarcima sam želela decu, ali se to nije obestinilo. Rat i devedesete su razbucali moje planove. Potom je sve krenulo u nekom drugom smeru. Ne mogu reći da se namerno nisam ostvarila kao majka, to nije bio moj plan. Ipak, svoj kapacitet da nekog volim i vaspitam preusmerila sam na drugačiji način. Nemam decu, ali imam đake, kao i klince u mojoj porodici kojima nisam majka, ali sam im tetka, baka. Prosto ne mislim da je moj život promašen zbog toga što nemam decu. Naprotiv. Ono najbolje u meni se ostvarilo. Tako da sam ipak srećna što živimo u vremenu gde  je to pitanje individualne odluke", bila je iskrena Mirjana.

 Izvor: Lepa&Srećna