Jelena Karleuša se vakcinisala protiv virusa korona i pozvala druge da učine isto kako bismo se što pre vratili životu koji smo vodili pre pandemije. Odluka da se vakciniše iznenadile je one koji su smatrali da je pevačica protivnik vakcina.

Pevačica je oštro demantovala da je antivakserka i istakla da nikada nije bila protiv vakcina jer su one iskorenile najveće bolesti ove planete. Onda je otkrila i nepoznate detalje o svojim ćerkama Niki i Atini i objasnila zašto je tražila da MMR vakcina ne bude obavezna za decu.

 "Nikada u životu nisam rekla bilo šta protiv vakcinacije uopšteno.Imala sam stav o jednoj vakcini, MMR vakcini. Tražila sam da postoji opcija za tu vrstu vakcine, ako je dete sklono nekim problemima, ako ima indikacija neuroloških oštećenja, da ne bude obavezno. To je sve što sam htela", rekla je ona u jutarnjem programu na TV Prva i naglasila da je svoje ćerke vakcinisala

"U našoj sredini, ja sam odmah proglašena antivakserkom. Ja sam svoju decu vakcinisala. Tražila sam da ne bude obavezno zbog svog ličnog problema, koji sam imala s jednim detetom. Jedna od kćerki je imala burnu reakciju, smetnju u govoru... Rešili smo, ali sam ja reagovala kao majka. Samo sam htela da ne bude obavezno pre nego što dete napuni određeni broj godina", rekla je Jelena.

Pevačica je istakla da je želela da iskoristi svoju popularnost da utiče na ljude da se vakcinišu.

 Izvor: Lepa&Srećna