Jelena Karleuša se vakcinisala u TC "Ušće" i primila je Fajzerovu vakcinu. Njen dolazak izazvao je mnogo pažnje, a pevačica se potrudila da održi status besprekorno stilizovane. Pojavila se obučena u belo: u efektnoj kožnoj jakni sa lancima, dugoj beloj suknji i visokim potpeticama. Jelena je otkrila i da se nakon vakcine oseća odlično.

ATA Images/Antonio Ahel Pevačica se vakcinisala na Ušću.

"Upravo sam dobila vakcinu, osećam se odlično. Nisam osetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, deci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo. Ja sam odlučila da popularnost iskoristim na pravi način", rekla je Jelena.

 Podsetimo, Jelena je juče apelovala na ljude da se odazovu vakcinaciji i istakla da se na imunizaciju odlučila kako bismo što pre mogli da se vratimo životu kakav smo vodili pre korone.

"Dragi svi, pozivam vas sve da zajedno pokažemo društvenu odgovornost kroz vakcinaciju protiv COVID19, kako bi se što pre vratili normalnom životu. Ja sam odlučila, zbog sebe i kao primer drugima, da se sutra vakcinišem u 9h na novom punktu TC UŠĆE, na Novom Beogradu.

Na ovom mestu svako od vas takođ može da izvrši vakcinaciju, svakog dana od 9 do 21h, bez ikakvog prethodnog zakazivanja, vakcinom proizvođača po ličnom izboru.

Vidimo se!", napisala je Karleuša. 

Na spekulacije da se vakcinisala zbog materijalne koristi, Jelena je oštro odgovorila:

"Vakcinišem se zbog zdravstvenih radnika, zbog svih umrlih i teško bolesnih, zbog umrlih trudnica, zbog normalizacije života koristim popularnost koja je očigledno ogromna da činim prave stvari i spasim živote!", poručila je Jelena.

 Izvor: Lepa&Srećna