Košarkaški as Dejan Tomašević ne skriva koliko je srećan što već više od 20 godina rame uz rame kroz život korača sa ženom koju obožava. Da će biti njegova supruga, znao je već pri prvom susretu.

"Čim sam je ugledao znao sam da će ona da bude moja supruga. Svi košarkaši su u to vreme bili ekstremno popularni. Tu noć kada sam došao u klub nije bilo mesta za nas, svi separei su bili puni, a za nas je bilo nezamislivo da ne možemo da dobijemo separe ili sto. Jedino je slobodan bio poluprazan separe u kom je sa drugaricama bila moja sadašnja supruga, Konobari su je zamolili, i ona, kako je lepo vaspitana, dozvolila je da sa drugarima sednem za njihov separe. Namerno sam napravio da mi konobari privuku neku hoklicu sa njene strane i tako smo se upoznali. Tu noć nije želela da mi da broj telefona, ali sam ga sutradan pronašao", prisetio se u emisiji "Sceniranje" proslavljeni sportista, koji je tada toliko iščekivao da mu Jelena uzvrati poziv, da su se saigrači šalili na njegov račun.

"Moji drugari iz reprezentacije su me zavitlavali i govorili da sam ja prvi papučić u reprezentaciji.Smatram da nema ništa loše u tome. Neizmerno volim Jelenu, siguran sam da ona još više voli mene. Ljubav koji imamo nema nijedna druga osoba. Neizmerno sam srećan i hvala joj što me trpi. Mislim na način života koji vode sportisti,a on nije uvek lak", rekao je Dejan.

 Izvor: Lepa&Srećna