Poznato je da pevačica Dijana Janković obožava modu, stalno svoju publiku iznenađuje raznim stajlinzima, a sada je pomerila granice u svakom smislu.

Gostujući na televiziji "Kurir" ona je svoju frizuru ukrasila mnoštvom šarenih šnalica, koje su veoma skupe.

dijana jankovic frizura snalice
Printscreen / Kurir tv 

Poznato je da Dijana pored pevanja ima i svoju modnu liniju, pa je ovom prilikom progovorila o nastavku svoje kreatorske karijere.

"Imam u planu da napravim novu modnu liniju, ali neću reći čega. Uživam u tome, spoj muzike i mode su nešto veličanstveno. Stilista mi je retko kada potreban, jedino kada sam bila na turneji u Americi. Mnogo će se pisati o mojoj frizuri i mojim noktima. Pratim trendove i želim da budem drugačija i da diktiram. Čim se probudim smišljam u čemu ću se slikati, ali ja sam kao mašina. Trošim dosta, ulažem, ali sam počela da dobijam na poklon od dizajnera, ima tu svega", kaže Dijana Janković za "Kurir TV"

U svom gostovanju se osvrnula i na pevačku karijeru i duet sa NBA košarkašem i reperom Andreom Drumondom.

"Ja volim da napredujem, svaka pesma mi je bolja, ova pesma je brza. On je video da sam ja jako popularna, u centru pažnje i atraktivna, počela sam da radim uveliko, pa i on možda hoće da se probije pored mene", rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna