Kendal Džener je sa svojim sestrama Kim Kardašijan i Kajli Džener radila na modnoj kampanji nove kolekcije „SKIMS“. Tom prilikom podelila je fotografije sa snimanja i pokazala telo u crvenom minijaturnom vešu. Iako joj je zamisao bila da se pohvali svojom figurom, naišla je na oštre kritike „fotošop radara“.

Detaljan uvid u fotografiju koju je Kendal postavila dao nam je Instagram profil „problematic fame“. Skrenuli su pažnju na fotošopirane detalje sa slike i na nerealne proporcije koje su prikazane na slici manekenke.

„Molim vas ne poredite se sa fotošopiranim slikama poznatih, koji uz to imaju i lične trenere, hirurge, kuvare, itd.“ – navodi se na ovom profilu. Istakli su takođe da ovo nije napad na Kendal – nema sumnje da ona izgleda divno i ima vitku liniju, već da se radi o podsećanju javnosti da niko ne izgleda kao savršena fotografija sa Instagrama.

kendal dzener
Instagram / kendalljenner 

Kako navode, ni sama Kendal ne izgleda kao što je prikazano na slici, već da svaka žena – ma koliko fit bila – ima obline, linije koje prate bokove, pa i sama boja kože nije svuda ista, niti tako glatka kako je prikazano na fotografiji.

Izvor: Lepa&Srećna