Pevačica Maja Odžaklijevska nikada nije skrivala da nije bilo lako da sama podigne dvoje dece, ćerke Andreu i Teu. Često ih je vodila na nastupe, a kao samohrani roditelj morala je mnogo da žrtvuje kako bi njene ćerke izarasle u ispravne ljude.

"Žrtvovala sam dobar deo karijere da bih bila konstantno sa ćerkama. Vodila sam ih svuda, paralelno radeći posao, ali i birajući odredišta da bih mogla da budem s njima. Samohrani roditelji najbolje znaju koliko je teško odgajati decu bez pomoći baka, tetaka i ostale rodbine. Ne kažem da nisu uskakali, ali je veći deo tereta pao na moja leđa, a to je jako teško. Još je teže kada imate dvoje dece. To je odgovoran i fizički naporan rad, ukoliko želite da sve uradite kako valja",  rekla je Maja svojevremeno za "Blic". Ipak, čini se da su se odricanja i trud isplatili s obzirom na to da je Andrea, osim što je uspešna na studijama turizma, stasala u pravu lepoticu.

 Andrea na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima se vidi da je prava lepotica, ali i da je dosta toga nasledila od majke. Maja pored ćerke Andree ima i ćerku Teu koja koja joj je pre šest godina podarila unuka Luku.

 Izvor: Lepa&Srećna