Jedna od najstilizovanijih pevačica na našoj estradi svakako je Nataša Bekvalac. Ona je spremna da ekstravaganciju ponese čak i u emisijama zabavnog karaktera i da to izgleda otmeno i damski. 

Kratka ružičasta haljina, nežnog gornjeg dela i sa ogromnim lepršavim satenskim karnerom po sredini, i ružičasti šešir sa ogromnim obodom? Koja bi to zvezda kod nas mogla da iznese?

natasa bekvalac
Instagram / bekvalceva 

Ipak, u emisiji "Šok-tok" Nataša je rešila da otvori dušu i prizna ono što mnoge žene muči - da je i ona "užasno nesigurna i iskompleksirana". 

Voditelj, naravno, nije mogao da dođe sebi "od čuda", jer je zaista izgledala kao živa Barbika. Ne čudi, jer je pevačica i ranije pisala o tome na svom Instagram profilu.

"Moja omiljena lutka. Barbie... S njom sam se igrala kao mala. Želela sam da živim taj san... Savršen ružičasti život... Ken i bar dve Skiperke... Onda sam porasla i shvatila da nije sve tako ružičasto, ali i da pored toga život može biti srećan. Uostalom, kada je Barbie marila šta o njenom životu misli komšiluk... Probudi dete u sebi i živi život koji TI želis. Barbie", napisala je Nataša.

Uprkos svim nesigurnostima, uvek je spremna da izađe na scenu i bude sa svojom publikom. "Možda baš zbog tih nesigurnosti to i radim", objasnila je pevačica sinoć.

 Izvor: Lepa&Srećna