Mnoge modne kreatore odlikuje raskoš u njihovim kreacijama za modne piste, ali nasuprot tome njihov lični stil je najčešće veoma jednostavan – minimalistički. Ovim se vodila i naša poznata dizajnerka Verica Rakočević pa je svoj dom za novogodišnje praznike ukrasila veoma skromno.

Na svom Instagram profilu podelila je sliku svoje novogodišnje jelke, sa dominantnim jednostavnim crvenim kuglama i ponekim srebrnim i zlatnim ukrasom. Svetleće lampice u obliku srca sasvim skromno se pružaju u jednom nizu niz jelku - bez ikakve pompe. 

Svakako, tu su i diskretni ukrasi za šank iza jelke - zelena girlanda i svećnjak sa crvenim svećama daju domu kompletnu novogodišnju atmosferu. Međutim, ovom objavom Verica nam je poručila nešto mnogo bitnije od samog stila dekorisanja.

"Čekajući januar, jelka je spremna. Da prodje sve što nas je plašilo, da se više družimo, grlimo u novoj eri, da se ne plašimo, da se radujemo", poželela je dizajnerka svojim pratiocima i dodala:

“Ono što nas najneposrednije usrećuje jeste vedrina uma. Ova osobina je sama sebi nagrada. Zato bi razvijanje vedrine u sebi valjalo staviti ispred svih težnji! - Shopenhauer."

 Izvor: Lepa&Srećna