Dragana Mirković važi za jednu od najvećih estradnih umetnica, ali i za osobu velikog srca. O njoj su se uvek mogle čuti reči hvale, kako od njenih prijatelja, tako i kolega kojima je pomagala u bitnim životnim trenucima. 

Međutim, osobe koje najbolje mogu da vide njeno pravo lice su ljudi koji sa njom dele životni prostor. Kućna pomoćica, koja godinama radi za Draganu, progovorila je o svojoj šefici.

- Draganu poznajem čitav život i tvrdim da toj ženi pare nisu udarile u glavu. Ostala je stabilna i normalna pored svega što ima, a ima sve na svetu. Ja sam Draganu i Tonija služila godinama, ponekad sam im čuvala decu kad su bila mala, a Dragana nastupala. Zahtevala je maksimalnu higijenu, ali to se valjda podrazumeva. Mnogo mi je pomogla u životu, vodila je moju porodicu i mene na letovanja, zimovanja, mom sinu je kupila auto, sve nam je obezbedila - rekla je ona iskreno i dodala:

- Bila sam zadužena za kuhinju. Pasulj je Gagino omiljeno jelo. Bila je dobra gazdarica, a još bolja domaćica. To je jedna zaista posebna žena.

Kućna pomoćnica folk dive osvrnula se i na ljubavni odnos Dragane i njenog supruga Tonija, koji su u skladnom braku nešto više od dve decenije.

- I Toni je divan, imaju savršen brak, baš paze jedno na drugo - rekla je Branka Stojanović za "Svet".

Izvor: Lepa&Srećna