Balkanska folk diva Lepa Brena otvorila je dušu i otkrila sa čime se suočava u ovom neobičnom vremenu pandemije.

Već duže vreme se bori sa trombozom, ali kako kaže, od prvog dana smireno je prihvatila tu vest, i od tada vodi računa o sebi. 

"Odavno sam naučila da probleme treba rešavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako da živim, znam šta ne smem da pijem i jedem, kao i kako moj život treba da se odvija po zdravstvenim pravilima" , istakla je pevačica za "Story" i dodala:

"Naučila sam da živim po pravilima i da budem srećna. Ovo sa svim merama bezbednosti zbog virusa je mentalni atak na sve nas. Ova socijalna distanca je za mene emotivna distanca od svih ljudi koje volite, koje ne možete ni da zagrlite."

Breni veoma znači blizak odnos i zagrljaji, ali poštuje sve propise, posebno jer zbog svog zdravstvenog problema spada u rizičnu grupu.

"To mi veoma teško pada. Vakcinisala sam se jer je to apsolutna kategorija zaštite i bez nje nema putovanja niti komunikacije. Ko želi da bude usamljen, neka bira šta voli. Svet živi i funkcioniše po pravilima i mi moramo da se uklopimo u njih "- zaključila je Brena.

Izvor: Lepa&Srećna