Na izmaku prošle godine činilo se da je Boris Novković doživeo još jedan emotivni krah. Brak sa Iris Volf, samo godinu i po dana od venčanja i 17 meseci nakon rođenja ćerke Si, bio je uzdrman, pa se navodilo da su pevač i njegova 25 godina mlađa supruga podneli zahtev za razvod. Ona se iselila iz njihovog zajedničkog doma te se rastanak činio izvesnim.

Kako bi to Novkoviću bio četvrti razvod, hrvatski mediji dodelili su mu nezvaničnu titutulu kralja propalih brakova jer je u trideset godina sklopio tri zajednice. Umesto da se četvrti put razvede, Boris će se četvrti put ostvariti kao otac, a ljubav sa Iris, čini se, jača je nego ikada. Boris je za hrvatske medije potvrdio lepe vesti o proširenju porodice.

"Istina je, porodica se povećava. Svi smo sreći, sledeći mesec nam stiže još jedan dečak. Odlučili smo se za ime sina, ali još uvek nećemo da ga otkrijemo i zadržaćemo ga za sebe. Sledećeg meseca slavićemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčića",  rekao je za hrvatske medije kantautor.

 Izvor: Lepa&Srećna