Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan u februaru je zvanično predala zahtev za razvod od supruga Kanjea Vesta, repera i preduzetnika. Jedan od najmoćnijih parova današnjice nije mogao da prebrodi nesuglasice ni uz pomoć bračnog savetnika, ali su se složili oko zajedničkog starateljstva nad njihovo četvoro dece.

Kao kap koja je prelila čašu, američki mediji su naveli prošlogodišnju kandidaturu Kanjea Vesta za predsednika SAD. Krah braka nije udzrmao najpoznatiju američku rijaliti zvezdu već joj je, čini se, dao vetar u leđa da ostvari svoj davnašnji san - da završi pravni fakultet i postane advokat.

"Još uvek sam na pravnom fakultetu, preostale su mi dve godine. Svako jutro ustajem rano kako bi se pripremala za ispite. Tu zaista ima puno posla",  izjavila je četrdesetogodišnja KIm gostujući u emisiji "Good Morning Vogue".

Ipak, ne gledaju svi blagonaklono na ovu njenu ambiciju. Kim se našla na meti kritičara koji tvrde da će uspeti da završi advokaturu samo zbog toga što je poznata i ima novac.

"Želela bih da ljudi shvate da ne treba da dopuste da bilo šta ugrozi ispunjenje njihovih snova i ciljeva. Samo treba da zacrtaju sebi put do cilja, i krenu, kao što sam ja to uradila", odgovorila je Kim na ove opaske.

Izvor: Lepa&Srećna