Balkanska zvezda Dino Merlin decenijama vlada muzičkom scenom, ali njegova porodica se nikad nije javno isticala. 

Malo je poznato da je Dinu brak sa suprugom Amelom u početku bio branjen. Međutim oni su se izborili za svoju ljubav iz koje su se izrodili ćerka Naida i sin Hamza. Dvadesetdevetogodišnji Hamza Dervišhalidović, uspešan je mladić, koji je završio Menadžment i političke nauke u Istanbulu, a danas je deo tima koji stoji iza svih projekata Dina Merlina.

Posted by Hamza Dervišhalidović on Уторак, 04. децембар 2018.

Dino je jednom prilikom otkrio karaktere svoje dece, kao i kakvo je bilo njihovo odrastanje uz poznatog oca.

"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, 'kavijara i šampanjca'. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: 'Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući", iskreno je ispričao Dino jednom prilikom kada je davao intervju, iako je i tada bilo oznato da on ne voli mnogo da otkriva o svojoj porodici.

"Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač.

Izvor: Lepa&Srećna