Intrigantna priča o sukobu dve porodice iz živopisnog sela Dola, koje krije tajnu čuvanu decenijama, za kratko vreme osvojila je brojne simpatije, a jednu od uloga tumači i Pavle Mensur, sin naših poznatih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango.

Ovaj šarmantni dvadesetjednogodišnjak kome je gluma u genima, stekao je popularnost ali je svestan da će ga pečat poznatih roditelja uvek pratiti, kao i da su oni uvek tu za sva profesionalna pitanja i nedoumice

"Pečat mojih roditelja će me uvek pratiti, od toga ne mogu i ne želim da pobegnem, ali ne bih voleo da prva asocijacija na mene bude moje poreklo", već moj budući rad. Oni  su uvek tu za moja pitanja. Pomažu mi svojim savetima, ali se nikad ne mešaju u moj rad. Želim da izgradim neki svoj identitet kao glumac ", rekao je mladi glumac za "Glossy" i otkrio kakve su bile reakcije njegovih roditelja kada su ga prvi put ugledali na TV ekranu.

"Irfan je bio ljubomoran što sam mnogo talentovaniji od njega, ne pričamo već dva i po meseca. Srna verovatno sada skrinšotuje neku scenu i stavlja na Instagram. Za Srnu se ne šalim.", ispričao je svojevremeno i otkrio da su ga,  kada je izrazio želju da se bavi glumačkim poslom, posavetovali da još jednom razmisli.

Izvor: Lepa&Srećna