Krv nam se u žilama ledila od ogromnog Rusa Ivana Draga koji je besomučno udarao u bokserskom ringu čuvenog Rokija. Ta uloga obeležila je karijeru glumca Dolfa Lundgrena (63).

Iako jeu sedmoj deceniji života, ovaj glumac i dalje održava svoju fit figuru i mladalački izgled, što je nema sumnje, privuklo i njegovu sadašnju devojku Emu Krokdal (24), koja je skoro 40 godina mlađa od njega!

U početku je krio vezu sa mladom fitnes instruktorkom, ali srećni su što sada to više nije slučaj, a vremenom su se navikli i na negativne komentare zbog razlike u godinama. Javnost često kritikuje i to što Ema neodoljivo podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu. No, on kaže da su njegove ćerke prihvatile očevu izabranicu.

"Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, kazati mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne", rekao je nedavno Dolf.

Poznati Šveđanin otkrio je da njemu mlađa partnerka veoma prija.

"Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko "repova" i loših iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu da budu daleko zreliji od recimo 40-godišnjaka, godine ne znače da je čovek nešto naučio u životu", istakao je glumac.

Na pitanje da li planira još dece u budućnosti sa Emom, glumac je odgovorio šaljivo:

"Ne znam, videćemo, moraću to da proverim, ipak nisam pokušavao zadnjih 20 godina, možda bi prvo trebalo da uradim neke lekarske preglede".

Inače, mlada Norvežanka je otkrila da je Dolfa upoznala u teretani i da nije imala pojma ko je on. "Meni je to bilo baš slatko, što nije imala pojma da sam glumac", nadovezao se glumac.

Izvor: Lepa&Srećna