Dragana Kosjerina važi za jednu od naših najlepših voditeljki. Njen izgled je produkt dobre genetike ali i zdravih navika kojih se ona strogo pridržava. Dragana vodi računa o namirnicama koje unosi u organizam, redovno vežba i dovoljno spava, a od jednog jutarnjeg rituala ne odstupa.

"Vodim računa o jelovniku, o dobrom snu, vežbam, dan počinjem kurkuma limunadom sa đumbirom, a završavam domaćim čajem. Nisam opterećena, ali osluškujem svoje telo. Sa druge strane, živimo u vremenu koje je puno izazova i kolektivnog straha. U takvim okolnostima sasvim je normalno da smo uplašeni, da reagujemo burno na svaki signal zdravstvenog problema. Verujem da su tek sada mnogi počeli da menjaju loše navike", rekla je Kosjerina za 'Blic ženu' i tom prilikom je otkrila njen recept za limunadu začinjenu đumbirom.

Da napravite napitak koji je, kažu, pravi eliskir zdravlja potrebno je da u šerpu sipate 1,5 šolju vode, kašičicu kurkume i kašičicu đumbira u prahu (može i sveže naredan). Promešajte, poklopite i ostavite da se krčka 5 do 10 minuta. Skuvan napitak procedite i sipajte u više od pola šolje, pa u nju dodajte polovinu isceđenog limuna. Po želji, zasladite napitak kašičicom meda.

 Izvor: Lepa&Srećna