Popularni fudbaler Duško Tošić, suprug pop dive Jelene Karleuše, prodao je stan u kom su živeli porodično do prošle godine. Za prodaju nekretnine bila je zadužena agencija, a za koju je fudbaler dobio 395.000 evra.

Sada imaju novi dom, koji je još luksuzniji od prethodnog.

Nakon što je pre skoro tri godine kupio vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija, za koju je dao dva miliona evra, Tošić je čekao momenat da se s porodicom preseli u nju. Čim se to dogodilo, on je stan u Lisičjem potoku, u kom su do tada živeli, odlučio da proda.

Angažovao je agenciju za nekretnine, koja je najpre izvršila procenu vrednosti stana u ovom elitnom naselju, gde se kvadrat kreće od 1.700 evra pa naviše, u zavisnosti od stanja u kojem je nekretnina. Ovaj deo grada važi za jedan od najatraktivnijih, a razlog za to je što se tu može naći mir, priroda i zelenilo.

Kako Duškov stan ima 217 kvadratnih metara, to znači da je kvadrat koštao 1.820 evra.

Inače, prodata nekretnina ima pet soba, dva kupatila, veliku terasu i dvorište, kao i dva parking mesta, koja nisu uključena u cenu, već se odvojeno kupuju. Zgrada je sagrađena 2006. godine, ima dva sprata, a interesantno je da je Duško odmah nakon kupovine renovirao i preuredio stan.

Zgrada poseduje i lift i teretanu, video-nadzor i obezbeđenje, a troškovi njenog održavanja su visoki. Tako stanari mesečno za održavanje zgrade daju 120 evra, dok za obezbeđenje plaćaju 95 evra. Godišnji porez na imovinu za ovaj stan košta 80.000 dinara, piše na sajtu za nekretnine.

Izvor:Kurir