Tri velike glumice, Mira Banjac, Mirjana Karanović i Branka Katić trenutno rade na jednom zajedničkom projektu - snimanju nove serije. Sudeći po Mirjaninom komentaru, njih tri će glumiti majku,ćerku i unuku.

Mirjana je na svom Instagram profilu podelila jedan trenutak sa seta, koji je naišao na veliko oduševljenje javnosti. Ne samo da ćemo uskoro gledati veliku Miru Banjac, koja ne odustaje od glume i u 91. godini života, već će se u novoj seriji naći i Branka Katić koja se vratila u Srbiju.

- Tri gracije na snimanju. Gospođica Krcunović, Majka i Baba - napisala je Mirjana na svojoj fotografiji. 

Komplimenti ovim velikim damama nisu izostali. "Tri generacije vrhunskih glumica", "Fenomenalno! Predivno!", samo su neki od komentara, a da su i one same uzbuđene zbog novog projekta otkrivaju nam i njihovi široki osmesi koje nisu krile na slici.

U pitanju je serija proslavljenog kantautora i scenariste Nikole Pejakovića Kolje. Autor serija "Kosti", "Meso" i "Koža". Pejaković, koji je i glumio u više ostvarenja, ranije je kazao da je serija "Advokado" punokrvna komedija, zasnovana na humoru na kojem su odrastale generacije u bivšoj Jugoslaviji.

O radnji ove serije još uvek se ne zna mnogo, Boda Ninković je u intervjuu crnogorskim medijima nedavno rekao da je u pitanju "veoma kompleksan, uvrnut i crnohumorni" projekat i da u priči "žene vode glavnu reč". Nije otkrio više detalja, osim činjenice da će igrati čak šest uloga.

Izvor: Lepa&Srećna