Jedan od najpoželjnijih muškaraca sveta, holivudska zvezda Džordž Kluni, nakon što je prevazišao bračnu krizu sa svojom suprugom Amal, odlučio je da je svakog dana podseća na to koliko je voli. Nakon što su sve razmirice zaboravili u prošlosti, najviše zbog dece Ele i Aleksandra, ovaj poznati par odlučio je se posveti jedno drugom i razbudi bračne strasti.

O svom romatičnom gestu ispričao je i sam Kluni u intervjuu za "AARP" otkivši da svakoga dana iznenadi Amal romantičnim pismom koje ostavi na njenom stolu ili ispod jastuka.

- Jako verujem u pisma. Imam pisma od Pola Njumena, Gregorija Peka. Sve sam uramio i okačio na zid.  Možda je to stvar naše generacije i možda će to skroz izumreti za 20 godina, ali meni znači puno -   rekao je poznati glumac i otkrio kako je i Amal obožava rukom pisana pisma.

- Svakoga dana joj ostavim romantično pismo, na njenom stolu ili ispod jastuka - rekao je Džordž Kluni i otkrio je kako Amal uživa u tim sitnim iznenađenjima, ali i da su počeli zajedno da pišu pisma svojoj deci  koja će ih pročitati kad odrastu.

Izvor: Lepa&Srećna