Naša pevačica Aleksandra Prijović  je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem, u kom su dobili i sina Aleksandra. Mališan već skoro dve godine unosi neizmernu radost i sreću u njihovu porodicu.

Kako je sve pogodila pandemija korona virusa, posebno pevače i umetnike, tako ni Aleksandra nije imala angažmane ove godine, pa je vreme provodila sa sinčićem.

"Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smeh)", izjavila je Aleksandra, pa dodala:

"Moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući."

Da mu je posvećena svedoči i simpatičan snimak koji je obajvila na svom Instagramu, gde ga diže kako bi ubacio loptu u koš.

Instagram / aleksandraprijovic Aleksandra Prijović sa sinom

Zanimljivo je da je u ovoj objavi označen poznati košarkaš Mario Nakić, koji trenutno nastupa za belgijski Ostende. On je Filipov brat po majci - koja se nakon razvoda od Bobe Živojinovića udala za hrvatsku košarkašku zvezdu Iva Nakića. S njim je dobila pomenutog sina, kao i ćerku Ivu.

Inače Zorica se često može videti na slikama koje Aleksandra stavlja na svoj Instagram profil, budući da svo slobodno vreme baka provodi sa unukom. Očigledno je da dosta pomaže Aleksandri u odgajanju malenog Aleksandra, na čemu joj je pevačica zahvalna. 

Pa je tako Aleksandra objavila i video iz jednog tržnog centra na kojem se vidi kako Zorica drži za ruku dečaka. Nema sumnje da se ovaj trio savršeno provodi gde god da se nalaze!

aleksandra prijovic
Instagram / aleksandraprijovic 

Ovde zime boravili su na Zlatiboru, gde su uživali u zimskim čarolijama. Međutim, poput ostalih ljudi, ni sa čime se nisu posebno isticali, već u uživali u sankanju i šetnjama sa sinčićem, a nije im bilo ni strano da kupuju igračke za Aleksandra na pijaci.

„Oni skoro celu zimu provode na Zlatiboru. Često ih viđam kako vode dete na sankanje ili voze kvadrove po planini. Dovode Aleksandra u luna-park koji se nalazi odmah pored pijace. Tada prošetaju među tezgama i uvek im kupe poneku igračku i nikada ne pravi scene. Prija je ljubazna, uvek ostavi bakšiš, a Filip je ćutljiv i povučen. Uvek gleda u telefon“ - rekao je trgovac o ovom paru.

Pevačica je otkrila da je nedavno preležala koronu, ali da joj se čula ukusa i mirisa još nisu vratila.

"Imala sam samo bol u sinusuma, čulo ukusa i mirisa mi je nestalo. Prošlo je mesec dana, ali mi se ne vraća ni ukus ni miris, čula sam i čak da se ne vraća mesec dana. Međutim, lagano se sad vraća" - rekla je Aleksandra Prijović u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Izvor: Lepa&Srećna