Holivudska zvezda Džesika Alba ima savršen i ostvaren život. Pored glumačke karijere, uspešna je preduzetnica, ali i ostvarena majka troje dece i voljena supruga. Mnogi bi mogli samo da joj pozavide. Ali ovaj njen savršen svet narušila je tužna vest o bolesti...

Naime njen otac Mark, za kog je jako vezana, boluje od raka štitne žlezde. Ovu tužnu vest glumica je podelila na svom Instagram profilu video snimkom na kom ona i njen otac plešu u dnevnom boravku, u kućnoj atmosferi, oboje u trenerkama. U poruci je napisala je da će tata uskoro krenuti u borbu protiv ove zloćudne bolesti.

Video je ganuo više od pola miliona ljudi, a među njima i mnoge poznate ličnosti poput Šeron Stoun. Ona je imala i snažne reči podrške za Džesiku i poručila joj kako je njen otac pobedio rak jednjaka i veruje da će Mark pobediti u ovoj bici.

- Moju porodicu čeka težak period. Ponekad mislim da neću smoći snage, ali onda se trgnem i kažem sama sebi da moram. Moram biti jaka, moram biti hrabra, moram se suočiti s istinom i stojički je podneti. To je život, satkan od divnih i teških trenutaka. Boli me, ali i to će proći  -  poručila je Džesika i pozvala sve da se pomole za zdravlje njenog oca.

Izvor: Lepa&Srećna