U trenutku kada njen sin Aleksandar, kojeg je pop zvezda Severina Kojić (45) dobila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, slavi svoj šesti rođendan, sve su glasnije spekulacije o tome da će maleni dečak uskoro dobiti brata ili sestru. Naime, pevačica ne odustaje od namere da rodi drugo dete, a prvo zajedničko sa sportskim menadžerom Igorom Kojićem (30), za kojeg se udala 22. novembra 2015. Upućeni u njihovu svakodnevicu tvrde da pevačica i njen izabranik žele bebu što pre, pa je Severina po drugi put započela proces vantelesne oplodnje.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI JE MUSTAFA JOŠ UVEK VOLI: Emina Jahović zapanjena slikom koju je ugledala ovog jutra (FOTO)

Ona već izvesno vreme posećuje jednu privatnu ginekološku kliniku u kojoj obavlja neophodne preglede i konsultacije u vezi sa ovim procesom. Posle spontanog pobačaja izazvanog stresnim situacijama koji joj se dogodio u aprilu prošle godine, snajka našeg folk pevača Dragana Kojića Kebe i njen suprug Igor odlučili su da je sada idealan momenat za još jedan pokušaj. Prema našim saznanjima, pevačica odlazi kod ugledne doktorke, inače specijaliste za vantelesnu oplodnju, koja ima svoju privatnu kliniku u zagrebačkom naselju Maksimir. Zasad Severina kod nje obavlja samo uobičajene preglede i savete kroz koje prolaze sve žene pre nego što sam proces otpočne, ali jedan deo javnosti u Hrvatskoj već je saznao za ovu informaciju. Brojni paparaci danima strpljivo čekaju da usnime bračni par ispred ginekološke klinike, ali dosad u tome nisu imali sreće.

Kliknite OVDE da pročitate zašto je Severina doživela spontani pobačaj posle prethodne vantelesne oplodnje!

PageBreak

Severina je ovu informaciju pokušala da sakrije od medija zato što je prošli put javnost prerano saznala da je ona u drugom stanju, a to joj je predstavljalo dodatni stres. Naime, u martu 2017. odjeknula je vest da je pevačica ostala u drugom stanju pomoću vantelesne oplodnje. Jednako kao i njen suprug Igor, i ona je odbijala da govori o tome, a izbegavali su i da se pojavljuju u javnosti. Ipak, postajale su stvari koje nisu mogle da se izbegnu. Bilo je to suđenje s ocem Severininog sina Aleksandra Milanom Popovićem, s kojim se bori za starateljstvo. Ubrzo nakon toga saznalo se da je Severina izgubila bebu, a ona je mesec dana kasnije u jednoj emisiji rekla da je imala spontani pobačaj zbog stresa koji je doživela u sudnici.

PROČITAJTE JOŠ: TRUDNA ANA IVANOVIĆ U ČIKAGU TOKOM LEDENOG TALASA: nećete verovati šta srpska lepotica radi napolju po zimi (FOTO)

Zbog toga, ovoga puta, svojim povlačenjem iz javnosti jasno stavlja do znanja da joj je u narednom periodu prioritet porodica i da posao može da pričeka. Upućeni u njenu intimnu tvrde da je napokon partnerski odnos dovela do nivoa koji je čini veoma srećnom i zadovoljnom, a uz to, ova atraktivna brineta veoma je ponosna i na svog naslednika.

Preslatkom Aleksandru majka posvećuje svaki trenutak svog slobodnog vremena, a 20. februara proslavila je njegov šesti rođendan. Kao i prethodnih godina, i ovoga puta se potrudila da zabava za njenog naslednika bude posebna. Ipak, osim dobre zabave i poklona, malenog Aleksandra sve više zanima i to kada će dobiti brata ili sestru. Iako je i sama u nekoliko navrata potvrdila da je njen sin nestrpljiv da dobije društvo, o njenim i Igorovim planovima za proširenje porodice još se nije javno izjašnjavala.

Ponekad je umela da se na to pitanje zagonetno osmehne, što je možda i ranije bio dovoljan nagoveštaj da će se želja malenog Aleksandra ostvariti u skorijoj budućnosti.

Tekst: Ivan Ercegovčević

Izvor: Glossy