Jelena Karleša otputovala je za Dan zaljubljenih u Istanbul, kako bi provela ovaj praznik sa mužem Duškom Tošićem. Kako je objavila pre par dana, planirala je i šoping u Turskoj, ali je pažnju najviše privukla njihova zajednička večera sa prijateljima.  

U posebnom izdanju, sva u belim i bež nijansama, Jelena je nazdravljala sa svim zvanicama, ali uz fotografiju sa Duškom je objavila i poseban tekst:

"Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. NIKOGA. NIKADA. Čoveka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost TRPI najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. ZBOG MENE. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni.

Imam potrebu da napišem: NIKO TEBE DUŠKO NE MOŽE DA UPRLJA, nema te bagre, te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu. Neizmerno mi je žao što ti bagra ime pominje.... jer bi na kolenima morali da kleče koliko su nedostojni."

Uprkos svečanoj atmosferi i zdravicama, dres kod je očigledno bio opušten - Jelena je nosila tanke vunene pantalone i rolku bez rukava, patike i "tedi" kaput.

Jelena Karleuša
Instagram / karleusastar 

Izvor: Lepa&Srećna