Ana Ivanović je poznata kao mlada mama i supruga posvećena zdravoj ishrani, pa je u poslednje vreme počela da objavljuje i jednostavne recepte na Instagramu. Uvek je reč o nečem što je vrlo lako spremiti a vidi se i da se trudi da namirnice budu pristupačne.

Tako je, ovoga puta, pripremila ovsenu kašu, i to ne onu instant, već "pravu" - od pahuljica. "Sve je to vrlo jednostavno", napisala je naša bivša teniserka. U manju posudu treba sipati pahuljice i, na tihoj vatri, dodavati mleko stalno mešajući.

Kad se kaša zgusne, Ana dodaje bobičasto voće, ali ovoga puta obožavaoci nisu propustili priliku da je malo zadirkuju. "Zašto samo jedna malina, Ana?", pitali su mnogi, jer je samo jedna i upala u kašu, iz Anine ruke pune borovnica.

Uz mnogo lajkova, recept je dobio i dopune obožavalaca - jedan je savet da se umesto voća pospe kokosovo ulje i cimet, a drugi da bude slano jelo, sa biberom i kurkumom. Ipak, najoriginalniji je rekao - "a sad, prženice!"

Supruga slavnog fudbalera Bastijana Švajnštagera ima i čitav odeljak na Instagram profilu gde čuva najdraže recepte, kao što je ovaj smuti od banana i borovnica!

ana ivanovic sprema ovsenu kasu
Instagram / Ana Ivanovic 

  Izvor: Lepa&Srećna