Jedna od uspešnih žena svakako je poznata glumica Nataša Ninković, koja je dosegla i svetsku slavu, o čemu svedoči film „Dara iz Jasenovca“, i koja je s nama podelila svoju životnu istinu:

„Pratim svoj unutrašnji osećaj, a on mi govori da gledam samo napred i da u budućnosti manje čekam, a da više sama pokrećem stvari.“

novi broj magazina lepa i srecna natasa ninkovic
Mia Medaković Topalović 

novi broj magazina lepa i srecna natasa ninkovic
Dragana Udovičić 

novi broj magazina lepa i srecna natasa ninkovic
Promo 

Među mnogim uspešnim ženama izdvajamo Lanu Popović Maneski, koja je ostvarila san svakog naučnika – da u domovini razvija inovativna rešenja, rame uz rame s kolegama u svetu.

O nepisanim pravilima biznisa i o tome zašto je ženama imanentnija strategija uspeha, govori pisac i nekadašnji poslovni lider Vladimir Miletić:

„U svakom od nas žive razni talenti i veštine, samo je pitanje da li ćemo se usuditi da ih potražimo, uočimo i priznamo kao svoje.“

Kako da se oslobodimo svojih ograničenja i u čemu se sastoji tehnika majndfulnes, objasnila nam je psiholog Sofija Borojević, dok nam je definiciju uspeha dala kolumnistkinja u ovom broju, Mila Marčeta, trener poslovnih veština:

„Uspeh svakome od nas znači različite stvari. Život koji se meni čini uspešnim, može se veoma razlikovati
od vaše ideje uspešnosti. Moj životni uspeh je ono što je u skladu s mojim vrednostima, uverenjima, potrebama.
A kako da znam šta je to? Upoznavanje sebe je doživotni posao jer su naše dubine beskrajne. Ponašajte se prema sebi kao prema nekome ko vam je drag i koga želite da bolje upoznate. Postavljajte sebi pitanja i osluškujte odgovore, bez prosuđivanja, etiketiranja dobro i loše. Samo primetite i prihvatite sve ono što jeste”.