Glumac Milan Kalinić petnaest godina je u braku sa svojom suprugom Sandrom i ističe da je voli kao prvog dana. Ljubav i strast ne jenjavaju, a jedan od razloga po Milanu je i prijateljski odnos koji gaje.

Milan ne krije da je u braku imao teških situacija, koje su zajedničkim snagama prebrodili. U njoj vidi iskrenog prijatelja.

- Naravno, bilo je i vrlo teških sekudni, ali zbog onih lepih svaku bih ponovio. Ko bi rekao da to kaže neko ko je, svojevremeno, tvrdio da je brak “nenormalna pojava”… Isto govorim i danas, ali mnogo je toga na šta smo naučeni. Ne idemo goli ulicom jer smo naučeni da to ne radimo, mada je našim dalekim precima to bilo normalno. Kada sa više aspekata posmatraš brak, dolaziš do zaključka da to nije nešto što nam je blisko, pogotovo muškarcima. Da mi nije ovako kako jeste i da, pre svega, u Sandri nemam prijatelja, odavno bih se vratio „muškoj prirodi“. S druge strane, misleća smo bića, socijalna, znamo da svoje nagone dovedemo u red, pa radimo i ono što se kosi sa iskonskim porivima - ispričao je glumac koji se potom osvrnuo i na izgled svoje supruge.

Ponosan je što pored sebe ima zgodnu ženu, ističuči da je ona jedna od najlepših Beograđanki u koju mnogi muškarci gledaju bez daha. To mu, kako kaže, imponuje dok je sve u granicama normale...

- Volim kada lepo izgleda i kada je drugi gledaju. Naravno, smetalo bi mi kad bi neko pokušao da pređe granicu dobrog vaspitanja, ali šta je loše ako na kulturan način reaguje na zgodnu ženu kao što, uostalom, i sam radim. To shvatam kao kompliment. Moja žena ima četrdeset godina, skoro dvadeset godina smo zajedno, a ona je, žargonski rečeno, „top riba“. Sandra je jedna od najženstvenijih, „najdamskijih“, najzgodnijih Beograđanki. Gde god se pojavimo ona je ili najlepša ili među tri najprivlačnije. To pravom muškarcu, koji je siguran u sebe, a pre svega onom koji voli svoju ženu, može samo da imponuje - rekao je Milan ponosno.

Izvor: Story.rs