Smrt dve srpske glumačke zvezde Milene Dravić, koja je umrla 2018. godine i Dragana Gage Nikolića, koji je umro 2016. godine je potresla mnoge njihove kolege i prijatelje. A među njima i poznatu glumicu Slobodu Mićalović, piše Lepa & Srećna.

Ljubav, energija i strast Milene Dravić i Dragana Nikolića svima su bili inspiracija, a njihova skomnost je mnogima bila za primer. Obožavatelji Dragana Nikolića su na Vračaru, gde su Milena i on živeli, oslikali na jednom zidu Draganov mural u crno-beloj boji. Jednog dana, pored njegovog lika osvanuo je i lik Milene Dravić.

To je mnogima izmamilo suze, a Sloboda je posebno bila ganuta tim gestom i objavila sliku murala na društvenoj mreži Instagram uz emotivnu poruku koja je mnoge raznežila.

View this post on Instagram

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Na sledećoj strani pročitajte poruku i mural koji su oduševili sve!

PageBreak

Sloboda je napisala: "Nakon odlaska Dragana Nikolića, Milena je u jednom intervjuu rekla da je njihov glumački posao oduzimao puno vremena. "Onog koje je trebalo da provedemo zajedno. Trebalo je više da budem s njim. Mnogo smo radili, nekad išli iz filma u film, ali smo u najtežim trenucima bili upućeni jedno na drugo!" Pogledajte mural na kojem su ponovo zajedno.

View this post on Instagram

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Jedan komentar Slobodinog obožavatelja je svima otkrio nešto sa čime su se mnogi pratioci složili, a to je da su Sloboda i njen suprug Vojin Ćetković naslednici Milene i Gage. Da li se slažete sa tim?

View this post on Instagram

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

Izvor: Lepa & Srećna