Naša glumica Sloboda Mićalović poznata je po tome što ljubomorno čuva svoju intimu i porodičan život od očiju javnosti. Dok je na sceni pravi je profesionalac i od njene glume uvek dobijemo i više nego što smo očekivali, privatno od ove glumice nikada nije potekao ni jedan skandal.

Svesna da u današnje vreme skandali, nažalost, prave šou, gledanost i interesovanje javnosti i da se time često vode mnoge poznate ličnosti talentovana glumica kaže:

„Ja ne želim da živim skandal. Čini mi se da imam druge kvalitete da ponudim nego što je skandal. Mišljenja sam da ljudi koji prave skandal, nemaju šta da ponude, i žele, a priori. Mislim, žele. Koji god je njihov cilj, to je jedino sredstvo. Skandal...“ - rekla je Sloboda u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji.

Ističe da popularnost treba da se zasniva na delima i kvalitetnom radu određene poznate ličnosti i da ne vidi poentu u agresivnom ponašanju: „Meni je lako da napravim skandal. Znaš, mogu da napravim skandal. Evo, da polomim ovaj studio. Ali, zašto? Šta je poenta priče? Nema je...“ - rekla je glumica.

„Priča se o tebi“ - konstatovao je voditelj.

„Priča se o meni. O meni, ja ne želim da se priča u toj meri. I pogotovo ne na taj način. Nekako, želim da se o meni priča, ako je moguće, samo u ulogama. A nije...“ - zaključila je Sloboda Mićalović.

 Izvor: Lepa&Srećna